Pyöriikö nurkissa ylimääräistä tavaraa, pullisteleeko varasto vai onko taloyhtiön pihatalkoot tulossa? Remeon talkoolava on nopea ja helppo ratkaisu päästä eroon turhaksi käyneistä tavaroista! Keskity materiaalien karsimiseen ja me hoidamme loput.

Remeon vaihtolava 10-12 kuutiometriä

Tilaa talkoolava helposti omaan pihaan, taloyhtiölle tai pientyömaalle

Hinta 450€ (sis. alv 24%)

Talkoolavamme ovat pakettihintaisia ja kustannuksiin sisältyy:

  • Talkoolavan toimitus ja nouto sovitusti 
  • Jätteenkäsittely- ja punnitusmaksut 
  • Vuokra 3 vrk 

Talkoolavalle saa laittaa kaikkea muuta paitsi vaarallisia jätteitä. Talkoolavat ovat saatavilla seuraavilla alueilla: Espoo, Helsinki, Kaarina, Kangasala, Kauniainen, Kempele, Lahti, Lappeenranta, Lempäälä, Masku, Naantali, Nokia, Oulu, Pirkkala, Raisio, Seinäjoki, Tampere, Turku, Uusikaupunki, Vaasa, Vantaa, Ylivieska, Ylöjärvi.

Kun tilaat talkoolavan Remeolta, saat

  • helpon tavan kierrättää ylimääräiset materiaalit ja tavarat 
  • säästettyä omaa aikaasi, kun vältyt tarpeettomilta tavaroiden kuljetuksilta kierrätyspisteille
  • varmuuden jätteiden vastuullisesta käsittelystä ja kierrättämisestä 
  • valmiin tiedotepohjan talkoolavan saapumisesta ja lajitteluohjeesta, jos lava tilataan esim. taloyhtiölle 

Lajitteluohjeet

Remeon talkoolavan avulla kierrätät helposti erilaisia tavaroita ja materiaaleja. Ainoastaan vaarallisia jätteitä, kuten ongelmajätettä (mm. maalit, öljyt), painekyllästettyä puuta ja öljyjä ym. nesteitä, ei saa laittaa talkoolavalle.

Talkoolavan toimitus

Remeon talkoolavat ovat noin 5,0 m (pituus), 2,5 m (leveys) ja 1,5 m (korkeus) kokoisia vaihtolavoja. Varmistathan, että talkoolavalle ja sen tuomiselle ja viemiselle on riittävästi tilaa.

Remeo on suomalainen ympäristöhuoltoalan yritys. Kehitämme ja investoimme uusiin kiertotalouden ratkaisuihin, joilla eilisen roskat palautetaan hyötykäyttöön, huomisen raaka-aineiksi. Kiertotalous on merkittävässä roolissa taistelussa ilmastonmuutosta vastaan ja missionamme on Suomen CO2 -päästöjen vähentäminen kierrätysasteen noston avulla. Jätteiden muuntaminen uusiomateriaaliksi on arvoketjun kriittisin ja haastavin vaihe, johon tarjoamme markkinan parhaat ratkaisut. Toimimme valtakunnallisesti ja työllistämme 450 kiertotalousammattilaista. remeo.fi